top of page

Stel vragen als het vragen zijn!

AFSTANDCONSULT

Het Coach & Tolk consult bestaat uit:

Inzichten voor jou en je dier

* Antwoorden van je dier op je vragen

* Weten wat je dier nodig heeft

* Leerboodschappen van je dier

* Je dier weet wat jij nodig hebt

* communicatie op intuitief fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied zowel persoonlijk als op zielsniveau.

Zelf in contact met je dier(en)

* Een belevenis voor jou en je dier

* Onder begeleiding zelf in contact met je dier

* les in diercommunicatie op maat 

* Uniek samen zijn en contact met je dier(en)

* Meerdere dieren mogelijk

Behandeling & Balans

* Energetisch onderzoek 

* Healing: behandeling voor je dier(en)

* Healing voor jezelf

* Healing op jullie situatie

Concrete vervolgstappen

* uitleg en afspraken met je dier

* 3-weekse manifestatie

* naluisteren opname 

AFSPRAAK MAKEN

 Werkwijze  

Ik bel je op het afgesproken tijdstip en we gaan dan  direct live in gesprek met je dier en ik begeleid jullie energetisch.  Het consult duurt in totaal 1 uur of in overleg met een maximale uitloop van een half uur. Graag vooraf aangeven of je 1 of 1,5 uur wilt.  Jij stelt je vragen, ik begeleid en tolk voor jullie en je ontvangt direct de antwoorden van je dier. Deze interpreteren we samen. Je ontvangt vervolgsuggesties en indien wenselijk een opname van het gesprek. Je mailt vooraf je vragen, evt. achtergrondinformatie en een digitale foto van je dier. Bij een vermoeden van meerdere afspraken of als ik de levenslijn van een dier uit balans meet ( bv bij vuurwerkangst, vermissing, plassen in huis, samen leren met je dier, preventieve gesprekken, rouw en energetische check van je dier of stervensbegeleiding) denk dan ook aan Coaching van jezelf samen met je dier

 

Consultduur is standaard 1 uur, een minimum van 30 minuten en een maximum van 1,5 uur. Ik vind het belangrijk dat de boodschap helder overkomt. Nieuwe vragen aan je dier is een nieuw consult. Dit kan in een kort telefonisch consult of langer, al gelang het aantal vragen, de probleemsituatie en de behoefte. Ik begeleid jou en je dier(en) en tolk mee. Dit is een directe, en zuiver contact met je dier. Je ontvangt vervolgsuggesties en een opname van het gesprek. Deze opname kun je als 2e of 3e sessie thuis gebruiken.

 

Coachingstraject voor jou en je dier

Wil je de getolkte informatie handen en voeten geven en er écht zijn voor je dier? Doe dan een coachingstraject voor jou en je dier: je neemt dan je verantwoordelijkheid om samen te groeien en intuitief en mentaal te leren van je dier en je dier van jou.

 

Door te luisteren naar de leerboodschappen van je dier help je je dier en jezelf!

Ga naar coaching voor jou. Hier vind je het Dieren Onder Wijzen programma. Jullie ontvangen dan onze gestructureerde intuitieve begeleiding in een samen afgesproken periode. Dit kan ook als opleidingstraject vanuit een werkgever. Kijk dan bij B-TWIN Coaching.

Consulten dienen uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd worden, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten door te berekenen.

 

*Het consult kan een bezoek aan de dierenarts of gedrags- of natuurgeneeskundig therapeut niet vervangen, wel ondersteunen en aanvullen met intuïtieve informatie vanuit het dier zelf. Het consult draagt bij aan de holistische en complementaire aanpak.

PRIJZEN​

Coach & Tolk consult voor je dier en jou 

1 uur  telefonisch, Whats app, Skype of ZOOM

1,5 uur max.


In het coachconsult gaan we naast het tolken, behandelen van je dier, op maat starten met of verdiepen van je diercommunicatie, ook de coachboodschappen en specifieke situaties voor jou en je dier(en)uitwerken en behandelen. Je ontvangt diepe inzichten en antwoorden over evt. (probleem)situaties met je dier(en).  Onder mijn en onze begeleiding en met uitnodiging van alle dieren in/uit je leven.  Tijdens de sessie ontvangen jullie healing daar waar de bedoeling. Hiermee ontwikkel je jezelf  en neem je meer verantwoordelijkheid voor bewust leven met je dier(en) en dierbaren. Jouw manier van leven met je dier(en) en jouw dier(en) met jou. En je dier ontwikkelt zich. En er gebeurd nog veel meer 'achter de schermen'....

Kosten 1 uur

Nieuwe klant : 112,50 euro*

Bestaande klant: 125,00 euro* 

* incl. 21% BTW particuliere, excl. 21% BTW ZZP-ers, excl gebruik essentiële oliën)

Kosten 1,5 uur

Nieuwe klant: 137,50*

Bestaande klant: zoals hierboven met de kosten voor de  uitloop 0,5 uur: 25 euro incl. 21% BTW

Vervolgconsulten: 137,50*  (of 150,00* euro indien gewenst door je, voor meer info hierover neem contact op)


Indien je dit wilt kun je de sessie opnemen of als het jou niet lukt neem ik de sessie op, ik raad dit aan zodat je alles weer rustig na kunt luisteren en op je in kunt laten werken. 


Het consult kan heel goed  via Skype, Whats App of telefonisch (ik bel jou). Je dieren kunnen dan thuisblijven.

Wees ook welkom voor een 1,5 uurs consult in Drempt. Wij werken vanuit de landelijke rustige locatie in Drempt .

bottom of page