B i o g r a p h y

Stel  je vragen aan je dier!

CONSULT & HEALING

Online consult: telefonisch, Skype of ZOOM

Consult in Drempt of Apeldoorn

Een gesprek met je dier is een uniek contact tussen je dier en jou ( en het energetische 'levensveld') begeleid door mij en de dieren van Vraag het je Dier. Ik nodig jou en je dier uit elkaar aan te geven wat belangrijk is op dat moment. We werken in het nu en in de Flow. Een consult is een 3 in 1 consult: je ontvangt antwoorden en inzichten van je dier, jullie worden gecoached en begeleid in jullie communicatie en persoonlijk proces en jullie ontvangen een healing behandeling. 

 

Het  gesprek en de coaching geeft diep inzicht in elkaar.  De sessie is helend, jullie ontvangen praktische handvatten en jij en je dier kunnen weer verder.  

 

Het Coach & Tolk consult bestaat uit:

Inzichten voor jou en je dier

* Antwoorden van je dier op je vragen

* Weten wat je dier nodig heeft

* Leerboodschappen van je dier

* Je dier weet wat jij nodig hebt

* communicatie op intuitief fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied zowel persoonlijk als op zielsniveau.

Zelf in contact met je dier(en)

* Een belevenis voor jou en je dier

* Onder begeleiding zelf in contact met je dier

* les in diercommunicatie op maat 

* Uniek samen zijn en contact met je dier(en)

* Meerdere dieren mogelijk

Behandeling & Balans

* Energetisch onderzoek 

* Healing: behandeling voor je dier(en)

* Healing voor jezelf

* Healing op jullie situatie

Concrete vervolgstappen

* uitleg en afspraken met je dier

* 3-weekse manifestatie

* naluisteren opname 

Tijdens het consult kan je dier heerlijk plat ontspannen gaan liggen en zo aan meepraten zijn. Of laat letterlijk zien dat we samen in gesprek zijn, door bijvoorbeeld recht voor je te gaan zitten en je aan te kijken om de boodschap door te geven. Of mijn knie aantikken om mij duidelijk te maken de boodschap voor jou door te geven. Sommige dieren gaan gapen, zuchten en ontvangen de helende energie die tijdens het consult aanwezig is en/of die ik specifiek stuur naar je dier.We horen de  antwoorden horen van je dier, je dier zijn vragen aan jou beantwoord heeft gekregen, je voelt dat de boodschap van je dier raak is. Dan kun je altijd in een coachingstraject voor jezelf en je dier,  specifiek begeleiding van mij en de dieren op ontvangen. Zodat je nu weet wat je volgende stap is op levenspad en al doet en weet hoe.

Wil je de getolkte informatie handen en voeten geven en er écht zijn voor je dier? Doe dan een coachingstraject voor jou en je dier: je neemt dan je verantwoordelijkheid om samen te groeien en intuitief en mentaal te leren van je dier en je dier van jou.

​Door te luisteren naar de leerboodschappen van je dier help je je dier en jezelf!

​Naast de diercoachingsessie met je dier zijn  losse healingbehandelingen voor je dier(en), jou en je omgeving mogelijk. De ingezette technieken zijn VHJD healing en Healing Touch for Animals AP (level 5)  technieken. Door healing kan je dier optimaal gebruik maken van zijn zelfhelend vermogen van zijn of haar lichaam en geest. DIt helpt je dier in moelijke situaties en werkt preventief. Vraag het je dier zet specifieke healing op maat in en meerdere healingtechnieken. Met je dier en jou wordt overlegd en ingevoeld of en welke essentiele olien ingezet worden. Vraag het je dier werkt met therapeutische olien van  hoge kwaliteit. Young Living olien en Silverlinde olien.

Werk je bij een bedrijf dan  kun je ook terecht voor het B-TWIN Coachingstraject.

Persoonlijke, energetische en intuitieve ontwikkeling van jou en je dier en dat samen doen zorgt voor zelfverantwoording nemen voor jullie gezondheid, jullie zingeving en geluk in jullie samenzijn.

Ik zie vaak dat dieren en mensen uit hun overlevingspatronen gaan en écht gaan leven en levensgenieten!

Ik en mijn dieren wensen je  dat van harte toe!

 

Consulten dienen uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd worden, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten door te berekenen.

 

Het consult kan een bezoek aan de dierenarts of gedrags- of natuurgeneeskundig therapeut niet vervangen, wel ondersteunen en aanvullen met intuïtieve informatie vanuit het dier zelf. Het consult draagt bij aan de holistische en complementaire aanpak.

Zie ook de disclaimer op de beginpagina en de algemene voorwaarden van Vraag het je dier!

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now