top of page

Mariët Broné  

BIOLOOG, DIERENTOLK en LEVENSCOACH

CONTACT

Een leven zonder dieren, zonder natuur kan ik me niet voorstellen. Als kind ben ik opgegroeid tussen de dieren. Mijn studiekeus biologie [gedragsleer en educatie] en de postdoctorale lerarenopleiding waren een logisch gevolg. Gedrag van mens en dier, maar ook intuïtieve communicatie speelde een centrale rol in mijn leven. Na jarenlang binnen diverse organisaties ervaring op gebied van 'mens' en 'natuur' te hebben opgedaan, ontstond bij mij de behoefte om meer inzicht te krijgen op mijn eigen leiderschap en meer met huisdieren te doen.

Ik ontdekte in 2002 een boek over communiceren met dieren en deed een oefening. In mijn gedachten vroeg ik mijn cavia's om hun hok in te gaan... en ze deden het! Een verwonderde bioloog kreeg een gelukzalig gevoel.  Die verwondering is gebleven: ik heb kunnen ervaren dat dieren zuivere en veilige leermeesters zijn voor ons eigen leiderschap in ons leven. En dat wij mensen veel van dieren leren. Ik maakte kennis met en leerde van diverse (inter)nationale dierentolken en toen werd mij duidelijk: “Dit is het, dit ben ik!”. 

 

Ik begeleid al vele jaren en met enorm veel dankbaarheid, plezier en geluk, mensen en dieren bij het vinden van antwoorden op hun (ziels)vragen,. Op hun heel worden en hun ‘ding’ te doen. Intuïtieve communicatie, energetische bewustwording, écht contact, vertrouwen en gelijkwaardigheid is daarbij mijn sleutel. 

Persoonlijke missie

Zijn wie je bent als onderdeel van het geheel

Door (intuïtieve) communicatie, energetische bewustwording, coaching, healing en inzicht  wil ik, samen met dieren en mensen, 'hier en daar',  bijdragen aan écht welzijn van mens en dier. Zijn wie je bent als onderdeel van het geheel

Bijdragen aan een gelukkig, gezond, succesvol en zingevend leven voor mens en dier!

Tot tot, totdat het de bedoeling is dat wij samen contacten!

Met warme groeten vanuit mijn hart en vanuit die van mijn dieren- en spirit team,

Mariët

MIJN WERKVELD

 

Naast mijn werk vanuit mijn Coachings & communicatiepraktijk Vraag het je Dier! begeleid ik (beginnende) ondernemers en medewerkers in bedrijven op hun levenspad. Daarnaast ben ik initatior & teaminspirator van het VHJD YL team, samen delen over een gezonde en gelukkige levensstijl met zuivere etherische oliën. Regelmatig geef ik cursussen & trainingen voor de klanten of collega's, holistische dierenartsen, gedragstherapeuten, healers, lichtwerkers en andere dierendeskundigen. 

bottom of page