Weten en voelen wat je dier zegt

Diep contact en écht samen leven met je dier 

Met je dier bewust je levenspad lopen

MIJN DIER & IK

Voor mijn dier              Voor mijzelf

 

Voor op mijn werk      Opleiding & Training

Nieuws & activiteiten

LET OP: neem even contact op voor de actuele cursusdata, deze wijken af dan op de website!

14-7-2020 Wegens succes, nieuwe Happy Foto Reading dag, dit keer bij Koko-Pelli 

Online Foto-reading 

🙂Beste Klant en je dier(en), 

 

In verband met de situatie in de maatschappij zullen de groepscursussen online plaatsvinden of in overleg op locatie.

 

Veel van de persoonlijke consulten voor je dier(en) en jou, gaan nu al via skype, whats app, telefoon of messenger. Die gaan natuurlijk gewoon door😃.

 

Heb je dat nooit eerder gedaan en twijfel je of het wat voor jou en je dier is, bel gerust even, dan overleggen we of proberen we het even uit😊. 

 

Wil je, met of zonder je dier,  naar Apeldoorn komen, of naar Drempt neem even contact op. In Drempt kun je samen met je dier buiten op onze natuurkrachtplek 🍀🐞🐾☀️zijn. Hier zijn dan, behalve mij, geen andere mensen aanwezig. En we hanteren de 1,5 m afstand regel , de hygiëne regels en geef aan als je klachten hebt. Bel even, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

🦄Mijn dierenteam en ik staan voor jullie klaar en wensen jullie het allerbeste in deze bijzondere en transformerende tijd.🐾💚🙏🐾

Voorjaar 2020 Basiscursus diercommunicatie

Najaar 2020 Basiscursus diercommunicatie

Verdiepingsmiddag diercommunicatie

 iTovi scan & Zuiver voelen bij Koko-Pelli in Dieren.

Introductie klas 'Etherische oliën en Zuivere Levensstijl' 

4 april, 11 juli en 3 okt 2020 Zuiver Luisteren en Leven middag

Meer info of vragen

Artikel in Happinez 

Overige Artikelen

Voorstellen in Centaurea

Natuurlijk voor je hond

Contact & Info

 

 

VRAAG HET JE DIER!

 

Praktijk locaties

Apeloorn,  Centaurea, het homeopathische artsen- en dierenarts centrum

Drempt, landelijk gelegen bij Arnhem/Doetinchem

 

Wij kijken uit naar het begeleiden van ieder dier en ieder mens , uniek zoals je bent en uniek in je relatie met je dier.

 

B-TWIN COACHING

Onze ervaring is dat dieren fantastische personal coaches zijn en je wél net die stap in je ontwikkeling laten nemen....

 

Wil je een coachingstraject vanuit  een loopbaanplanning of reintegratietraject of het opleidingsbudget van het bedrijf waar je werkt, neem dan contact op voor de B-TWIN Coachingstrajecten. Je ontvangt hier specifieke praktische informatie voor.

 

 www.B-Twincoaching.nl

 06-53430273

 

 

Disclaimer

Door het gebruik van de website of dienstverlening van Vraag het je dier! & B-TWIN Coaching gaat desbetreffende persoon akkoord met deze disclaimer en gestelde algemene voorwaarden van Vraag het je dier! & B-TWIN Coaching.

De inhoud van consulten of informatie in (digitale) media en documenten van Vraag het je dier! met betrekking tot het gebruik, toepassingen en effect van essentiële oliën of diercommunicatie en coaching vervangt NOOIT de traditionele behandeling door een dokter of dierenarts. Ook vervangt het niet de voorgeschreven medicijnen of diagnose. Neem altijd contact op met de dierenarts voor een diagnose en medische behandeling.

 

De informatie of inhoud van consulten is NIET bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen. Gepresenteerde producten of diensten zijn niet voor het behandelen, genezen of voorkomen van een ziekte.

Als je dier (of jij) zwanger bent, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt, raadpleeg dan eerst je dokter of de dierenarts, voordat je YL producten gebruikt.

 

Vraag het je dier! of haar medewerkers zijn vrij van verantwoordelijkheid/ niet verantwoordelijk voor het verkeerd begrijpen, toepassen of misbruiken van informatie uit consulten en/of documenten of (digitale) media. Ook niet voor verlies of schade door het verkeerd interpreteren en/of toepassen van de informatie gefaciliteerd door Vraag het je dier!

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het toepassen van de informatie uit de consulten en inzet van essentiële oliën.

 

 

Copyright materiaal Vraag het je dier!

Documenten en teksten zijn uitsluitend ten behoeve van eigen gebruik.

Alle informatie is eigendom van Vraag het je dier! en mag  NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Foto's: KaterstedeFotografie

 

 

 

 

Wij respecteren je privacy

Privacy Statement

Vraag het je dier!

 

mariet@vraaghetjedier.nl

06-53430273

direct je vraag stellen via contactformulier 

 

Afspraken tijdens kantooruren op werkdagen. Uitzonderingen in overleg. 

 

Kijk ook op onze Facebook pagina

 

Mariët Broné & Zoo

  • Facebook Social Icon
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now