top of page
AK_2012-05-28__DSC2786.jpg

In balans & zuiver voelen

Essentiële oliën, gelukkig & gezond leven

Gezond en gelukkig zijn, inspirerend leven, je gelukkig voelen, inspirerend werk en dingen doen naar je hart, wie wil dat niet? Een van de eerste stappen die je kunt zetten om je levensstijl te verbeteren is zuiver voelen naar wat jij nodig hebt.

 

Intuïtieve scan: Zuiver Voelen

Naast verstand bezit ieder mens en dier in oorsprong intuïtie en een telepathisch vermogen. Zuiver voelen betekent ook luisteren naar je intuïtie. Tijdens een persoonlijke Zuiver voelen afspraak word je begeleid in het voelen en luisteren naar je intuitie op jouw manier. Mariët Broné begeleid je hierin en voelt, read en tolkt mee. Dit kan ook voor en samen met je dier.

Coaching & Scan

Loop je ergens tegen aan voor jezelf, je dier of je gezin, of wil je verdere begeleiding in het zuiver voelen, beter leren luisteren naar je intuitie, naar jezelf en/of je dier, je kind, wees dan welkom voor een coachconsult bij Mariët Broné, Bioloog, levenscoach en dierentolk online of in Drempt

Maak nu een afspraak 

Kosten*:

  1. Zuiver Voelen  & Essentiële oliën (30 min) – 25,00 euro*.

  2. Coaching voor jou en/of je dier (1 uur: incl. coaching,  125,00 euro* of 1,5 uur 137,50 euro ( 1,5 uur is nu incl. 10% korting)

  3. 4-6 maanden Coachtraject met 5 x  Coaching afspraken - 675,00 euro ( dit is nu incl. 10% korting

 

*bedragen zijn incl. 21% BTW voor particulieren, excl. ZZP’er

Ben je geïnteresseerd geraakt of heb je vragen neem contact op

Mariët Broné

06-53430273 

mariet@vraaghetjedier.nl

www.vraaghetjedier.nl  

 

Disclaimer

De informatie in dit document met betrekking tot het gebruik, toepassingen en effect van essentiële oliën vervangt NOOIT de traditionele behandeling door een dokter of dierenarts. Ook vervangt het niet de voorgeschreven medicijnen of diagnose. Neem altijd contact op met de (dieren)arts of medisch deskundige voor een diagnose en medische behandeling. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. We zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd begrijpen, toepassen of misbruiken van deze informatie. Ook niet voor verlies of schade door het verkeerd interpreteren en/of toepassen van deze informatie. Je bent te allen tijde zelfverantwoordelijk voor het toepassen van essentiële oliën of informatie uit consulten

Inloopmiddag Koko-Pelli winkel  in Dieren

Tijd: 13.00 tot 15.30 uur

Data:

https://www.newage-kadoshop.nl/nl/cms/agenda-aktiviteiten/

 

bottom of page