AK_2012-05-28__DSC2786.jpg

In balans & zuiver voelen

ITovi scan & Zuiver voelen

Gezond en gelukkig zijn, inspirerend leven, je gelukkig voelen, inspirerend werk en dingen doen naar je hart, wie wil dat niet? Een van de eerste stappen die je kunt zetten om je levensstijl te verbeteren is zuiver voelen naar wat jij nodig hebt.

 

iTovi scan: meten is weten

Alles is energie en heeft een bepaalde frequentie. Zo hebben organen specifieke frequenties. Met een iTovi scan meet je de onbalans in je energie, in je lichaam. De scan vindt vervolgens de hoogkwalitatieve natuurlijke oliën en supplementen met de juiste frequentie om jouw lichaam en energie weer in balans te brengen. De scan werkt met een lichte elektrische geleiding om de weerstand van je huid te meten. De uitslag is geen indicatie van een slechte emotionele of mentale gezondheid, maar laat zien welke disbalans aangepakt mag worden.

De uitslag van de scan wordt met je besproken en via mail opgestuurd. Je ontvangt suggesties om de uitslag in acties om te zetten om te werken aan meer gezondheid, geluk, succes en zingeving in je leven.

Intuïtieve scan: Zuiver Voelen

Naast verstand bezit ieder mens en dier in oorsprong intuïtie en een telepathisch vermogen. Zuiver voelen betekent ook luisteren naar je intuïtie. Tijdens een persoonlijke Zuiver voelen & iTovi scan afspraak word je begeleid in het voelen en luisteren naar je intuitie en de iTovi uitslag op jouw manier. Mariët Broné begeleid je hierin en voelt, read en tolkt mee. Dit kan ook voor je dier.

Coaching & Scan

Loop je ergens tegen aan voor jezelf, je dier of je gezin, of wil je verdere begeleiding in het zuiver voelen, beter leren luisteren naar je intuitie, naar jezelf en/of je dier, je kind, wees dan welkom voor een coachconsult bij Mariët Broné, Bioloog, levenscoach en dierentolk in Apeldoorn.

Maak nu een afspraak voor een iTovi en/of intuïtieve scan of kom naar een inloopmiddag!

Kosten*:

  1. Inloopmiddag iTovi scan (incl.  scan, mailrapport en uitleg) – 0,00 euro (gratis)

  2. Zuiver Voelen & iTovi scan afspraak (30 min: incl. scan, mailrapport en  persoonlijke bespreking) – 35,00 euro*.

  3. Scan & Coaching  voor jou en/of je dier (1 uur: incl. coaching, 2 scans, mailrapport en bespreking)- 125,00 euro*

  4. 4-6 maanden Coachtraject met 6 x Scan & Coaching afspraken - 750,00 euro*

 

*bedragen zijn incl. 21% BTW voor particulieren, excl. ZZP’er

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en dieren.

 

Wil jij zelf de iTOVi scan aanschaffen?

Bestel deze scan via deze link https://secure.itovi.com/order/refer?ref_id=e73ddadc-6d29-4740-872f-fa448796fb5b.

Ben je geïnteresseerd geraakt of heb je vragen neem contact op

Mariët Broné

06-53430273 

mariet@vraaghetjedier.nl

www.vraaghetjedier.nl  

 

Disclaimer

De informatie in dit document met betrekking tot het gebruik, toepassingen en effect van essentiële oliën vervangt NOOIT de traditionele behandeling door een dokter of dierenarts. Ook vervangt het niet de voorgeschreven medicijnen of diagnose. Neem altijd contact op met de (dieren)arts of medisch deskundige voor een diagnose en medische behandeling. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. We zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd begrijpen, toepassen of misbruiken van deze informatie. Ook niet voor verlies of schade door het verkeerd interpreteren en/of toepassen van deze informatie. Je bent te allen tijde zelfverantwoordelijk voor het toepassen van essentiële oliën of informatie uit consulten

Inloopmiddag Koko-Pelli winkel  in Dieren

Tijd: 13.00 tot 15.30 uur

Data:

https://www.newage-kadoshop.nl/nl/cms/agenda-aktiviteiten/