top of page

B i o g r a p h y

Wie luistert hoort

 wat niet gezegd wordt

COACHING VOOR MENS & DIER   EN BEDRIJVEN B-TWIN COACHING

Dieren zijn niet zomaar in je leven. Ze hebben je wijze lessen te leren of zij leren van jou. Vraag het je dier! helpt mens en dier elkaar beter te begrijpen, geeft inzicht en begeleidt beiden om eigen oplossingen te vinden.

 

In de programma' s Wijze lessen werk je, op jouw tempo, aan je persoonlijke ontwikkeling samen met je (overleden) dieren uit je leven, en de dierdocenten van Vraag het je dier!

 

De dieren helpen je antwoorden te vinden op je persoonlijke levensvragen. Die vragen kunnen betrekking hebben op je werk, op wat je nu écht wilt en bijvoorbeeld ook op keuzes maken, relatie, liefde of geldzaken. Je ontvangt directe feedback op jouw leerproces binnen een veilig energetisch leerklimaat. De lessen zijn op maat. Je kiest voor losse lessen of een serie van 4 of 6 met korting. Je kunt dit 1 op 1 doen in een privéles of met een vriendin, kennis of een familielid. Max. 3 personen.

 

 

Locatie: Apeldoorn, via Skype of telefonisch

Coachingsstraject voor jou en je dier

Het "twee vliegen in een klap"(met excuus naar de vliegen:)):

begeleidingstraject bestaat uit 6 uur, wat je kunt invullen met skype/telefonische afspraken van 1 uur en/of  1 of 1,5 uur op maat afspraken in Apeldoorn. Meestal plannen we 2-3 weken tussen de afspraken.

Je schrijft reflectieverslagen en evt. een spiegelverslag.

Het tarief voor het coachtraject is 750,= euro  incl. lesmateriaal en incl. 21% BTW  voor particulieren en excl. 21% BTW voor ZZP-ers.

Nieuwe klant? Vraag dan een kennismakingsconsult aan. Kosten 125,= euro incl BTW.

Coachingstraject bedrijven

voor jou als medewerker samen met je dier

Het "drie vliegen in een klap":

Indien je werkt binnen een bedrijf en daar opleidingsbudget beschikbaar is, dan kun je een coaching en begeleidingstraject doen via onze B-TWIN Coachingstrajecten.

 

Voor informatie over deze begeleidingstraject kort of lang neem gerust contact op.

 

 

bottom of page